Webinar: Bli en hejare på att arbeta med data med Mira

Magnus BrattBlog, Contract education, CRM, Event Management, Fundraising Management, Uppdragsutbildning, Webinar

Att få ut det mesta av sina rapporter är inte alltid det enklaste och arbetet med databehandling uppfattas av många som svårt och krångligt. Samtidigt är det viktigt att kunna bearbeta sitt material både för att på ett snyggt och enkelt sätt kunna visa upp nyckeldata och för att få ut mesta möjliga värde från sitt system.

Vi har från flera håll hört att det finns intresse att tillsammans gå igenom hur man kan arbeta och bearbeta data från de rapporter som finns i Miras system. Vi kommer därför anordna en digital meet-up den 28/1 med fokus kring datahantering.

Om du har en rapport du skulle vilja presentera på ett snyggt sätt eller enklare kunna kombinera och jämföra stora mängder data  är detta meet-upen för dig. Vi kommer arbeta med faktiska rapporter från er som deltar och under sesssionen bearbeta dem för göra mer åskådliga.

Anmäl dig här https://fenix.mira.se/Events/162/Apply och eftersom vi kommer arbeta med faktiska fall ber vi dig att bifoga den rapport som du vill att vi ska hjälpa dig med. För att kunna förbereda oss ser vi gärna att du anmäler dig senast den 18/1.

Väl mött den 28:e!

Johan och Magnus