Vi hälsar Universitet i Agder och Högskolan Dalarna välkomna som kunder!

Johan JohannessonAlumni Relationer, Alumni Relations, Blog, CRM

Under sommaren har vi fått förtroendet att sätta upp ett alumnnätverk tillsammans med Universitetet i Agder. Dessutom har Högskolan Dalarna valt att börja samarbeta med oss inom området för vidareutbildning av lärare utan lärarexamen.

Universitetet i Agder är ett av Norges nyaste universitet, men har rötter som sträcker sig tillbaka över 190 år och har sitt huvudsäte i Kristiansand som ligger i södra delen av Norge . Universitetet har idag 12 800 studenter och ca 1200 anställda. Vi kommer arbeta med Universitetet i Agder framför allt inom området för alumnrelationer, men kommer också leverera en lösning för evenemangshantering och integrera med ett externt organisationsregister

Högskolan Dalarna har mer än 14 000 studenter och ca 750 anställda. Högskolan har stort fokus på distans- och nätbaserade utbildningar och är en viktig regional aktör i Dalarna och ett av högskolans strategiska mål är att skapa bildning, forskning och utbildning i Dalarna och i världen. Vi kommer arbeta tillsammans med Högskolan Dalarna inom området för vidareutbildning av lärare utan lärarexamen (VAL) och de blir det andra lärosätet vi arbetar med i denna strategiska fråga

Vi är glada över att ha fått förtroendet att få arbeta med Universitetet i Agder och Högskolan Dalarna och kommer under hösten lansera deras nya system. Samtidigt arbetar vi naturligtvis också hårt med våra trogna befintliga kunder, både stora som små, och kommer under hösten släppa stora uppdateringar för både e-posthantering och hur man arbetar med personer i våra system.

Vi hälsar Universitetet i Agder samt Högskolan Dalarna varmt välkomna och vi ser fram emot en spännande höst med spännande projekt både för nya kunder och för er som använt våra system ett tag!

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa till med eller har frågor och funderingar kring Mira? Hör i så fall gärna av dig på johan.johannesson@mira.se.