Ny release av NE/5 #2410

MiraAlumni Relations, Career Services, Event Management, Executive Education, Fundraising Management, International Office, Rankings


Snart kommer vi släppa ytterligare en uppdatering av vår plattform NE/5. Nedan följer information om den utveckling som pågår. Vi kommer så småningom påbörja uppgraderingen av alla kundsystem som är baserade på NE/5. Är du intresserad av när spridningarna kommer till just ditt system så hör med din projektledare eller kundansvarig.

Global sök i portalen
clip_image002Det kommer nu bli möjligt att söka på fler saker i portalen. Tidigare har det som standard enbart varit möjligt att söka på namn eller stad och få träffar på personer. I fortsättningen kommer det även var möjligt att få träffar på nyheter, innehållssidor, kalenderhändelser mm. Det vill säga om du söker på IKEA visas inte bara personer som arbetar på IKEA utan även nyheter, platsannonser, grupper etc. som innehåller något med IKEA.

Anslagstavlor, diskussioner och kommentarer*
Vi har förbättrat funktionaliteten för anslagstavlor och diskussioner. Det finns nu möjlighet att tillåta kommentarer på många olika ställen i portalen, som exempelvis nyheter och innehållssidor. Det finns som tidigare möjlighet att sätta upp separata anslagstavlor (jobbanslagstavla, bostadsförmedling, etc.) och ha anslagstavlor och/eller diskussioner i grupper.

En användare kan följa en diskussion genom att prenumerera på nya inlägg per e-post. Är ett inlägg opassande kan detta rapporteras till den/de som är administratörer och enkelt tas bort från diskussionen (moderering).

Användargränssnittet är omskrivet för att vara mer lättanvänt, snyggare och gå lättare att passa in i olika kunders grafiska profil.

Karriärforum*
clip_image004I RM har vi utökat funktionaliteten för administratörer. Vi har utökat organisationsprofilen med en extra flik där administratörerna får en helhetsbild över aktiviteten i portalen för följare, visningar, besökare etc.

Mindre justeringar
Vi har gjort diverse mindre justeringar, bland annat förbättrat funktionaliteten för ”drop-downlistor”. Från att tidigare enbart visa upp de 200 första men med möjlighet att söka fram övriga är det nu möjligt att skrolla ner hela vägen i listan. Detta har främst varit ett problem för de som haft en stor mängd utbildningar i sina nätverk.

På gång…

Länkade evenemang*
Inom kort kommer ni även få möjligheten till länkade evenemang. Detta innebär att ni kommer kunna bygga upp en struktur och koppla flera evenemang till ett huvudevenemang. Exempelvis om ni beslutar att köra en serie av frukostseminarier eller alumniträffar så finns möjligheten att ha ett huvudevenemang och till detta länka till varje enskilt seminarie med sin egen anmälningssida. Detta är en vidareutveckling av eventmodulen och ni som är intresserade av detta tillägg kan kontakta er projektledare för mer information.

————————————————————————————–
* Detta är tilläggsmoduler eller förbättringar av en tilläggsmodul. Om ert system har funktionaliteten så får ni tillgång till dessa förbättringar. Om du inte har denna funktion så prata med din projektledare om pris och vad det skulle innebära att lägga in funktionen i ert system.