Mira Network vann offentlig upphandling och kommer börja arbeta med Malmö universitet!

Johan JohannessonAlumni Relationer, Alumni Relations, Blog, External Relations, Fundraising Management

Under april 2021 vann Mira Network en offentlig upphandling och kommer börja arbeta med Malmö universitet. Tillsammans med dem ska vi sätta upp ett helt nytt system för alumnrelationer, samverkansrelationer och fundraising.

Malmö universitet är ett , urbant och internationellt universitet för beläget mitt i centrala Malmö. De har cirka 1 800 anställda och 24 000 studenter. Universitetets forskning och utbildning kännetecknas att vilja bidra till den roll de arbetar för att universitetet ska spela i ett öppet samhälle – att bidra till hållbarhet och jämlikhet tillsammans med externa partners och intressenter. Utöver alumn- och fundraisingmodulen har Malmö universitet också köpt Miras evenemangsmodul och kommer dessutom integrera med Ladok för att hämta uppdaterade studieuppgifter för sina alumner.

Vi är glada över att ha fått förtroendet att få arbeta med Malmö universitet. Samtidigt arbetar vi naturligtvis också hårt med våra trogna befintliga kunder, både stora som små, och under våren kommer vi bland annat lansera Miras nya alumnlösning för våra norska kunder

Om Mira Network
Mira Network är Nordens ledande leverantör av CRM-lösningar utformade för universitet och högskolor. Vi erbjuder lösningar anpassade och utvecklade för kommersiell utbildning och externa relationer och hjälper universitet, organisationer och företag att utveckla och låsa upp värdet i sina externa relationer