Nordens bästa utbildningstillfälle inom Externa relationer!

MiraAlumni Relations, Career Services, Conferences, Corporate Contacts, Event Management, Fundraising Management

Med närmre 50 deltagare anmälda till årets konferens är det med stor glädje vi ser fram emot nästa vecka. Tack vara alla som deltar och den samlade kunskapen som finns skapar vi tillsammans Nordens bästa utbildningstillfälle inom Externa relationer!

Många har i år uppmärksammat och meddelat att programmet för nästa vecka håller hög klass och öppnar upp för bra diskussioner och möjligheter till erfarenhetsutbyte. Det finns få tillfällen då universitet, högskolor och företag har chansen att tillsammans dela tankar, idéer och visioner rörande externa relationer och här är vi glada för att kunna göra skillnad!

Så varmt välkomna alla som anmält sig, ladda ordentligt och var beredd på två fullspäckade halvdagar hos oss!