Ny funktion i Mira – se länkstatistik för e-postutskick

Johan JohannessonBlog, Email campaigns

Det är nu möjligt att kunna se vilka länkar som dina mottagare har klickat på, inte bara se att de har klickat på minst en länk. För att se statistiken på ett utskick klicka först på “Skickad e-post” i vänsterytan och klicka sedan på det utskick som du vill titta närmare på. I den första vyn kan du filtrera på vilka av dina mottagare som öppnat utskicket, vilka som blivit blockerade och vilka mottagare som klickat på en länk i utskicket.

Det som är nytt är att om du klickar på fliken Statistik så visas nu en lista över alla länkar i utskicket och hur många mottagare som klickat på varje individuell länk.

Denna funktion är nu tillgänglig för alla våra kunder. Om du vill att vi ska slå på den så hör av dig till oss så fixar vi det.