Roadmap – vad kommer vi arbeta med under hösten 2020?

Johan JohannessonBlog

Under hösten har vi mycket spännande på gång. Vi kommer tillsammans med Uppsala universitet ta fram nästa generation av uppdragsutbildningsmodulen vilket är något jag verkligen ser fram emot. Andra efterfrågade funktioner vi nu också kommer ta fram är bättre verktyg för att hantera dubbletter i systemet samt bättre möjligheter att avprenumerera från utskick. Det kommer så klart hände mycket mer under hösten och nedan är en lista på saker vi ligger i startgroparna för att arbeta på. Detta är än så länge bara en preliminär lista och kan ändras, men ger ändå en hyfsad bild av vad vi kommer arbeta med under hösten

  • Uppgradera uppdragsutbildningsmodulen
  • Lansera nya alumnlösningen till alla våra kunder
  • Lägga till möjligheten att använda Stripe som betalningsoperatör
  • Bättre avprenumerationsmöjligheter på utskick
  • Importfunktion för utbildningsinformation
  • Förbättrad prestanda generellt i våra system
  • Peppi integration – studieadministrativt system i Finland
  • Flexibla onlinedonationsformulär
  • Ny och förbättrad hantering av dubbletter i systemen