Använd SMS för att nå ut snabbt och enkelt till många!

Johan JohannessonBlog, SMS

 

Att skicka SMS är ett blixtsnabbt sätt att nå stora grupper av personer med information direkt i mobilen. SMS blir lästa i hög utsträckning, är en kommunikationsform som fungerar världen över och är perfekt för att påminna om kommande evenemang, seminarier eller kampanjer.

Mira har en standardlösning för SMS-utskick som är busenkel att sätta upp och komma igång med. Vi tar hand om alla avtal med SMS-leverantören vilket innebär att du som användare kan komma igång snabbt och skicka SMS samma dag som du beställer tjänsten av oss.

Med vår lösning kan du skicka SMS både till enskilda personer eller till gjorda urval för att nå ut till specifika målgrupper som exempelvis alla personer som bor i Stockholm eller alla deltagare på ett evenemang.

 

 

Tre bra anledningar att använda Miras SMS-tjänst

1. Skicka SMS smidigt till rätt mottagare

2. Logga vad som är gjort så du och andra ser det – imorgon och om två år

3. Enkel och förutsägbar prissättning – köp in de SMS du behöver och fyll på med fler efter behov

Vill du veta mer om hur vår SMS-tjänst fungerar eller vill ha en prisuppgift så kontakta mig på johan.johannesson@mira.se. Du kan också läsa intervjun med Mira Aarnivuo, alumnkoordinator på Hanken, som berättar hur de använde SMS för att nå ut med information kring deras stora årliga evenemang Hankendagen.