Yrkeshögskolan Novia och Universitetet i Bergen samarbetar med Mira!

Johan JohannessonBlog

 

Under hösten har Yrkeshögskolan Novia i Finland valt att börja samarbeta med oss och i somras fick vi  dessutom förnyat förtroende av Universitetet i Bergen att fortsätta vårt samarbete med dem i fyra år till.

Yrkeshögskolan Novias verksamhetsområde finns längs den finlandssvenska kusten. Novia är verksam inom flera branscher och är betydelsefull i Svenskfinland med verksamhet i Vasa, Åbo, Raseborg och Jakobstad. Högskolan har 4000 studerande ca 300 personer anställda och är därmedden största svenskspråkiga yrkeshögskolan i Finland. Mira Network kommer arbeta med Yrkeshögskolan Novia i framför allt inom området för alumnrelationer och gåvoinsamling.

Universitetet i Bergen har ca 16 400 studenter och 3 600 anställda. Universitetet i Bergen är ett multidisciplinärt universitet organiserade i sju fakulteter och cirka 54 institut. Universitetet är också medlem i det globala nätverket Worldwide University Network (WUN). Mira Network kommer arbeta med Universitet i Bergen för att utveckla deras alumnrelationer.

Vi är glada över att ha fått förtroendet att få  arbeta med Yrkeshögskolan Novia och Universitetet i Bergen och kommer under hösten lansera deras nya system. Vi arbetar naturligtvis också hårt med våra trogna befintliga kunder, både stora som små och nya som gamla. Universitetet i Oslos nya nätverk är nästan färdigt och även Åbo Akademi kommer kunna lansera sitt nya system inom kort och vi har flera andra spännande kundprojekt. Utöver det arbetar vi på att förbättra användarupplevelsen för våra användare genom ett helt nytt gränssnitt och vi arbetar också om en av våra trotjänare, evenemangsmodulen.

Vi hälsar Yrkeshögskolan Novia samt Universitetet i Bergen varmt välkomna och vi ser fram emot en spännande höst med spännande projekt både för nya kunder och för er som använt våra system ett tag!

Vill du veta mer kring våra lösningar för alumnrelationer eller har frågor och funderingar kring Mira? Hör i så fall gärna av dig till mig på johan.johannesson@mira.se.