På tråden med Gunilla Bergstrand Linköping universitet

MiraBlog

− Hej Gunilla! Vad har ni på gång framöver?

− Oj, det är mycket men allt är inte riktigt på plats ännu. En kul grej är att universitetet i år kommer att göra ytterligare satsningar på alumni och fundraising gällande både kampanjer och nyanställningar. Alumni- och fundraisingavdelningarna har slagits samman och vi är fyra personer som arbetar heltid med dessa frågor och en person på deltid. Nu har det bestämts att vi ska öka gruppen med ytterligare två heltidsanställningar vilket känns jättebra. Tjänsterna kommer att utlysas under det kommande året och det ser vi alla fram emot.

− Vad roligt att universitetet vill satsa så mycket på er verksamhet! Vi får höras längre fram när allt är mer på plats och höra hur det går.

− Absolut, ha det så bra tills dess.