Vi hälsar Universitetet i Oslo och Åbo Akademi varmt välkomna!

Johan JohannessonBlog

 

Denna vår har Universitetet i Oslo och Åbo Akademi valt att börja arbeta med oss. Vi är glada att få möjlighet att arbeta med dessa två dynamiska lärosäten och hoppas kunna hjälpa dem i arbetet att utveckla externa relationer.

Universitetet i Oslo är Norges äldsta institution för forskning och högre utbildning med 27 000 studenter och 6000 anställda. Universitetet har åtta fakulteter, två museum och tio center för spetsforskning. Mira Network kommer arbeta med Universitet i Oslo för att utveckla deras alumnrelationer och evenemangsservice.

Åbo Akademis har ca 7300 studenter och 1200 anställda. Åbo Akademis uppdrag är att utgöra en öppen svenskspråkig universitetsmiljö för forskning och studier av hög kvalitet med nordisk och internationell förankring. Åbo Akademi har ett särskilt uppdrag att utbilda svensktalande experter för Finlands framtida behov. Mira Network kommer arbeta tillsammans med Åbo Akademi framför allt inom området för alumnrelationer och gåvoinsamling.

Förutom att skaffa oss nya kunder, arbetar vi naturligtvis hårt med våra trogna befintliga kunder. Flera projekt har färdigställts under året. Stora som små – alla lika viktiga för oss.

Under våren har vi fortsatt arbetet med att få över alla våra system till den nya releasen och vi är nu nästan i mål. Vi har också kommit långt i vårt arbete att förbättra användargränssnittet för våra användare och ge våra kunder en startsida som är mer relevant för den som arbetar i systemet.

Varmt välkomna säger vi till Universitetet i Oslo och Åbo Akademi och till er som använt våra system i många år vill vi säga: tack för förtroendet. Vi uppskattar er alla!

Kontakta mig gärna om du har frågor och funderingar kring våra tjänster eller om du bara har tankar kring alumnrelationer och vill prata med någon som brinner för alumnrelationer johan.johannesson@mira.se