Buggfixar

Johan JohannessonBlog

De senaste veckorna har vi gjort en hel del buggfixar och systemförbättringar. Nedan listar vi ett par av de viktigaste förbättringarna:

#34821 – Inbjudan till grupper går inte att acceptera av den som blivit inbjuden. Problemet var ett fel i klassificeringen av grupptyp. Vi har rättat felet och satt in en spärr som förhindrar att att en administratör av misstag kan ändra klassificering av grupper efter de blivit skapade

#35515 – Nyheter från grupper publiceras i fel språkversion. Vi har nu säkerställt att om en administratör publicerar en nyhet i en engelskspråkig grupp publiceras den också i den engelskspråkiga versionen av portalen

#36570 – Problem att logga in i portaler med LinkedIn.

#37104 – Felmeddelande vid behandlande av donation. Vi har korrigerat ett fel som medförde att vissa donationer inte gick att behandla

#37051 – Mobilitet. Påminnelse om avtal som håller på att gå ut skickades fel. Vi har rättat en bugg som medförde att det mail som skickas ut från systemet för att påminna administratörer om att det var dags att förlänga mobilitetsavtal skickades ut fel tidpunkt.

… utöver dessa har vi även justerat layout i mobilitetsmodulen, förbättrat snabbsöksfunktionen ytterligare och en rad andra småfixar.