Bli vår kontorskollega!

MiraBlog

Vi har platser över på vårt fina kontor och letar därför trevliga kontorskollegor. Kontoret är helt nyrenoverat och beläget på Kungsgatan i centrala Stockholm. Vi erbjuder en avskild del med åtta stycken skrivbordsplatser.

I lokalen finns två stycken konferensrum utrustade med whiteboards och presentationsskärmar. Det finns även ett internt mötesrum med plats för cirka sex personer. I köket finns micro, kyl och frys och många roliga – ibland lite udda – diskussioner. Nära till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express, flygbussar och tunnelbana.

Är du vår nya kontorskollega?

Kontakta Ann-Sofie!
Ann-Sofie Bjurling
Head of Administration and Controller
ann-sofie@mira.se, 070-416 94 04

 

[share title=”Dela detta med andra om du vill!” facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” email=”true”]