Vi söker en Lead Developer C# .Net

MiraBlog

Är du en driven full stack C#-utvecklare som vill ta en nyckelroll som Lead Developer på ett litet produktbolag? Är du dessutom intresserad av att dela med dig av dina kunskaper och coacha juniora utvecklare är detta definitivt rollen för dig. 

I rollen som Lead Developer kommer du att ha en bred teknisk nyckelroll och tillsammans med vår CTO arbeta vidare med vår arkitektur och förnya produkten. Vi arbetar efter agila principer och processer samt med moderna tekniker och verktyg. Vi befinner sig just nu i ett teknikskifte där vi går från WebForms till MVC och samtidigt förbereder för Azure. Idag arbetar vi med bland annat följande tekniker; Bootstrap, JavaScript, ASP.NET, C#, FluentMigrator, MS SQL-Server och Redis. Vår continuous integration/continuous build miljö är baserad på Git och TeamCity.

Hos oss kommer du få möjlighet i att utvecklas i din roll som systemutvecklare/systemarkitekt. Du kommer även att lära dig mer om hur man driftsätter lösningar och vilka problem och möjligheter det innebär. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla oss både som människor och i vår profession. Vi sitter i centrala Stockholm i nyrenoverade lokaler – och ser fram emot att välkomna och lära känna en ny kollega.

Intresserad? Läs mer!