Mira Network vann offentlig upphandling och tilldelas uppdraget som leverantör av CRM-lösning till Stockholms universitet

MiraBlog

Mira Network vann den offentliga upphandlingen och kommer under hösten 2014 att leverera en integrerad CRM-lösning till Stockholms universitet, ett av Europas ledande universitet.

Mira Network har över 10 års erfarenhet av CRM-lösningar för Externa Relationer och kommer att leverera en integrerad CRM-lösning som innefattar grundläggande CRM-funktionalitet, stöd för alumnverksamheten och eventhantering. Universitetet har avropat på kammarkollegiets ramavtal e-förvaltningsstödjande tjänster 2010 där Mira Network är underleverantör till Cybercom.

– Jag är övertygad om att lösningen vi nu levererar till Stockholms universitet kommer bidra med stort värde till deras verksamhet. Extra roligt är att vi har ett långt samarbete bakom oss. Det blir ännu en gång tydligt att vår kompetens och expertis inom externa relationer utgör ett stort värde och att Mira Network är den mest passande och marknadsledande leverantören av färdiga och standardiserade IT-lösningar för Externa Relationer för högre utbildning, säger Marcus Antonsson, Director of Marketing, Sales and Client Relations, Mira Network.

Projektet startades september 2014 och lanseringen är planerad under hösten 2014.

Om Mira Network

Mira Network är ett svenskt produktföretag som grundades 1998. Företaget erbjuder CRM-lösningar anpassade och utvecklade för kommersiell utbildning och externa relationer för högre utbildning. Mira Networks lösningar hjälper universitet, organisationer och företag att nätverka med andra organisationer att bli framgångsrika aktörer i en allt mer konkurrenssatt marknad, individer att utvecklas professionellt – och företag att attrahera och utveckla de bästa talangerna.

Om Stockholms universitet

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige. Det är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. De resultat Stockholms universitet bidrar till i form av kunskap och erfarenheter är värdefulla oavsett om du är student, forskare eller möter oss på annat sätt. På universitetet är mer än 70 000 studenter, 1800 doktorander och 5000 medarbetare verksamma inom det naturvetenskapliga och humanistisksamhällsvetenskapliga området.

För mer information, kontakta:

Mira Network
Magnus Bratt, CEO
magnus.bratt@mira.se
www.mira.se