Studenter från KTH på besök hos Mira!

MiraCareer Services

I måndags den 17 maj fick Mira besök av 8 förväntansfulla KTH studenter. Vi samarbetar med support och rekryteringsföretaget Ants, Sveriges IT-experter och Ants hade utlyst en möjlighet för studenter att få komma och besöka tre mjukvaruutvecklande företag. Mira Network var ett av dessa tre. Trycket på de åtta platserna var högt, sammantaget ansökte drygt hundra studenter om att få delta.

Under två intensiva timmar fick studenterna, inte bara en bild av hur det är att arbeta på ett mjukvaruföretag, utan även en chans att ställa frågor och testa sina färdigheter med stöd från oss på Mira. Vi hade en kodknäckarstudie och lät studenterna arbeta tillsammans med ett riktigt case i datamodulering.

Förmiddagen var mycket uppskattad och vi på Mira ser detta som ett bra exempel på karriärsamarbete mellan studenter, företag och rekryterare.