fbpx

Jag vill skicka en påminnelse på ett tidigare utskick. Hur gör jag om jag vill använda det gamla utskicket?

I Mira kan du återanvända tidigare utskick, och göra ett nytt utskick till samma mottagare och eller utgå från samma innehåll som i det tidigare utskicket. Gör så här:

1. För att använda samma mottagare som på det förra utskicket, gå till E-post > Skickad e-post och välj det tidigare utskicket.
    2. Markera fliken Mottagare, och filtrera på status för att få de som inte är Blockerade eller Ej levererat. Markera därefter alla mottagare
    3. Från Hantera-knappen (blixten), välj Skicka e-post…
    4. Nu kommer du till det vanliga e-postflödet. Om du vill utgå från samma innehåll som i det tidigare utskicket, så istället för att utgå från en mall, välj Skickad e-post och klicka på Välj för det utskick du vill skicka på nytt.
    5. Du får du ett nytt e-postmeddelande med samma mottagare och samma innehåll som det tidigare. Redigera ämnesrad och innehåll som du vill och skicka som vanligt.