fbpx

Vi har publicerat en karriärannons och undrar om utskicket har nått ut till de som prenumerera ​på våra utskick?

Mira har två moduler där företag kan publicera annonser till studenter och/eller alumner; dels en modul med karriärerbjudanden för inloggade i en portal, dels en modul där studentuppdrag visas publikt utan inloggning. Båda modulerna har en funktion där studenter/alumner kan välja att prenumerera på nya annonser via e-post, antingen dagligen eller veckovis.

I modulen för karriärerbjudanden i portalen, skickar systemet dagligen vid lunchtid ut alla annonser som publicerade under föregående dag till de som valt att prenumerera på annonser. Det gör bla att om en användare som lagt upp en annons kommer på att hen vill göra en förändring så kan man göra det innan annonsen skickas ut. För de som valt att få e-post veckovis så görs utskicket på fredagar.

Utskickade annonser visas inte i utskickshistorik i RM eller som kontaktnotering på personen.

Karriärerbjudanden (i portal)

Karriärerbjudanden för inloggade i en portal

Studentuppdrag (publik)

Studentuppdrag visas publikt utan inloggning